Sportscamp med naturen runt hörnet
Det här är möjligheternas ställe för konferenser, kurser, träningsläger, lägerskolor, skolresor och rekreation.

Vi hjälper gärna till med olika slags paketlösningar. Förutom vår höghöjds-äventyrsbana, kan du också spela Beach-volley, Frisbee-golf, Bangolf, Fotboll, handboll och mycket mera. Vi har också banor för både cykelorientering och vanlig orientering.


Vilsta naturreservat och Sörmlandsleden
Vilsta naturreservat är en högklassig naturupplevelse som lockar till sig många besökare. Här finns fina promenadstråk och motionsslingor för att vandra lugnt eller för olika aktiviteter för den som t.ex. vill hyra kanoter, roddbåtar, fiska eller bada.

Malmaåsen24

Sörmlandsleden går genom naturreservatet och följer till en början den gamla körvägen på sluttningen mot Eskilstunaån med utsikt över vacker kulturmark. Leden har även en rundslinga för dagsturer i reservatet.

Skylt

Snörika vintrar finns ett flertal spår för längdskidåkning. Nyhet i området är ett konstsnöskidspår på ca 1 km som skall fungera från Lucia till Vasaloppet. Bara kylan kommer så går spåret att anläggas. Vid jultid anordnar Korpen Tomtesmyg för alla barn.

Vilstabadet
En av Eskilstunas mest populära badplatser med både badbryggor, hopptorn och avspärrat barnbad. Under högsäsong har sommarrestaurangen Badterassen öppet. Här finns kanot och båtuthyrning

Kanot
I Vilsta passar det bra att paddla kanot. Vi hjälper er att hyra genom våra samarbetspartners.

Eskilstuna Bangolfklubb
I direkt anslutning till Vilsta camping finns Eskilstuna bangolfklubb. Välskött 18 håls filtbana som har öppet dagligen mellan 11 – 21 utom måndagar då banan stänger 17. Klubbor hyrs på plats.

Vilsta Ridskola
Boka ridning med instruktör på Vilsta Ridskola. Här finns lektionsridning för både nybörjargrupper och grupper för mer avancerade ryttare. Vissa lördagar arrangeras också prova-på-ridning för vuxna.

Friskis & Svettis
Vid badplatsen i Vilsta bjuder Friskis & Svettis på utomhusgympa under sommaren. Två dagar i veckan kan du hänga med på gympapassen.

Slalombacken
I slalombacken i Vilsta kan du förutom utförsåkning även få hjälp med olika privata arrangemang med dina vänner. Det kan vara utförsåkning med eller utan käppar, tidtagning, parallellslalom eller snowracer tävling.

Korpen
Korpen anordningar många olika sportarrangemang under hela året som t.ex tipspromenader, orientering, cykeltävling, innebandy och tjejlopp. Det går även att boka teambuilding övningar